• MAS Moravský kras vyhlašuje soutěž!MAS Moravský kras vyhlašuje soutěž!

    02. 06. 2014

    Zároveň s rozšířením svých webových stránek o sekci Gastronomie krasu vyhlašuje MAS Moravský kras soutěž pro širokou veřejnost právě s gastronomickou tématikou.

  • Noc kostelů na BlanenskuNoc kostelů na Blanensku

    23. 05. 2014

    Také církevní památky na Blanensku se připojují k celonárodní akci Noc kostelů, která se letos koná v pátek 23. května. Nabízíme vám program v našich osmi kostelech a kaplích

  • Býčí skála se otevírá veřejnostiBýčí skála se otevírá veřejnosti

    07. 05. 2014

    Po tři květnové víkendy budou moci návštěvníci obdivovat skryté prostory jeskyně Býčí skála. 24. května se v Josefovském údolí uskuteční již tradiční Setkání ve střední části Moravského krasu. Přinášíme vám podrobný program.

  • Tipy na velikonoční víkendTipy na velikonoční víkend

    19. 04. 2014

    Velikonoční víkend bývá často důvodem k rodinnému výletu do přírody nebo za nějakou akcí pro děti. Přinášíme vám tipy na zajímavé akce na Blanensku o tomto víkendu. Nabídka je rozmanitá!

  • Zahajujeme turistickou sezonu! Máte srdce na dlani?Zahajujeme turistickou sezonu! Máte srdce na dl...

    20. 03. 2014

    Zahájení turistické sezony v Moravském krasu se vždy nese ve znamení recese a nových českých rekordů. A protože je Moravský kras region pohostinný, sejdou se zde lidé, co mají srdce na dlani.

  • V Moravském krasu vzniká království šneka KrasíkaV Moravském krasu vzniká království šneka Krasíka

    19. 03. 2014

    Šnek Krasík provede malé i velké návštěvníky Moravským krasem a ty nejaktivnější odmění ve svých pohádkových kancelářích krásným dárkem. S novým projektem se můžete seznámit v Senetářově na Dni šneka Krasíka.

  • Kalendář akcí pro Blanensko na rok 2014Kalendář akcí pro Blanensko na rok 2014

    21. 01. 2014

    Kulturní a společenský život bude v roce 2014 na Blanensku rozhodně velmi bohatý. Přiblíží vám ho náš ucelený kalendář pravidelných akcí, který vám nabízíme ke stažení.

  • Plesová sezona 2014 na BlanenskuPlesová sezona 2014 na Blanensku

    08. 01. 2014

    První měsíce nového roku jsou neodmyslitelně spjaty s plesovou sezonou. V našem přehledu najdete všechny plesy, které vás na Blanensku brzy čekají.