Setkání s legendami ve Křtinách pokračuje vystoupením Radima Hladíka

Vystoupení se uskuteční 5. června 2014 na zámku Křtiny, v prostorách zámeckého parku. Po dobu koncertu bude zajištěno občerstvení a zastřešená plocha k sezení pod velkokapacitním stanem. Cílem koncertu je získané finance věnovat dětem z SOS vesničky v Brně - Medlánkách. Cena za vstupenku je 100 Kč a vstupenky je možné zakoupit na recepci zámku Křtiny. Pro ty, kdo si budou chtít vyzvednout v den konání koncertu, bude vstupenka k zakoupení za 150 Kč.

V blízké době není plánován žádný koncert seskupení Blue Effect v nedalekém okolí, navíc s dobročinným zaměřením.

V rámci celoročního projektu Setkání s legendami se konaly již dva koncerty. Začátkem března vystoupil ve společenském sále zámku Křtiny Vladimír Mišík se skupinou Čundrgrunt, kde během hodinu a půl trvajícího koncertu odehráli nejen nejznámější hity, ale také písně méně známé. Autorem hudby u všech odehraných písní byl Vladimír Mišík.

V polovině května vystoupil Jaroslav Hutka ve stejných prostorách, návštěvnost byla zhruba stovka hostů. Legenda v podobě písničkáře, básníka, zpěváka a spisovatele předvedla vystoupení, které bylo doprovázeno zpěvem i samotných příchozích hostů. Atmosféra koncertu byla díky prostorům komorní a hosté při odchodu po skončení děkovali Jaroslavu Hutkovi za krásný zážitek.

Školní lesní podnik Masarykův les Křtiny Mendelovy univerzity v Brně pořádá však i jiné kulturní a společenské akce, nejbližší z nich jsou vernisáž výstavy V blízkosti andělů, která se koná již v pátek 30. května od 16 hodin a již čtvrté zámecké trhy, které budou návštěvníci moci navštívit v sobotu 7. června mezi 9 a 12 hodinou.

ŠLP Křtiny

www.slpkrtiny.cz