Vyfoťte léto na jižní Moravě

Fotosoutěž - Informace

Vážení milovníci cestování a fotografování, Jihomoravský kraj vyhlašuje fotografickou soutěž, do které můžete přihlašovat Vaše fotografie z výletů a dovolené po jižní Moravě. Zapojte se, pochlubte se a ukažte nám jižní Moravu Vašima očima. Odměnou pro ty nejlepší budou zajímavé ceny.

Termíny a kategorie

Soutěž „Vyfoťte léto na jižní Moravě“ probíhá od 1.8.2012 do 30.9.2012. Soutěž je rozdělena do 6 kategorií podle námětu fotografií:

1. Památky
2. Příroda
3. Folklor, řemesla
4. Víno, gastronomie
5. Sport, adrenalin a jiný pohyb
6. Pobyt u vody, plavby lodí


Na konci soutěže budou vybráni 4 soutěžící s nejvyšším počtem hlasů bez ohledu na kategorii, kteří budou odměněni. Přihlašovat fotografie je možné od 1.8.2012 do 30.9.2012.
Hlasování proběhne od 1.10. do 31.10.2012 na webu www.jizni-morava.cz.

Ocenění

1. místo – Víkendový pobyt v lázních Lednice pro 2 osoby
2. místo – 2x vstupenka na Festival otevřených sklepů (17.-18.11.2012)
3. místo – 2x vstupenka do brněnského podzemí
4. místo – dárkový balíček od Jihomoravského kraje 
 

Pravidla

Účastník soutěže se musí registrovat na stránkách soutěže www.jizni-morava.cz. Účastníci soutěže musí být starší 18 let. Po registraci bude možné na tento web vkládat fotografie ve formátu jpg, png a gif. Fotografie se vkládají podle námětu do odpovídající kategorie. Účastník může vložit maximálně 3 fotografie. K fotografii bude připojena informace o vyfotografovaném objektu vč. místa, odkud snímek pochází, data pořízení a jména autora. Není povoleno fotografie označovat jakýmkoli textem či datumovkou. Fotografie se po vložení zobrazí na stránce, kde bude probíhat samotné hlasování.
Fotografie s nevhodným obsahem, vulgární nebo neetické fotografie a fotografie, které jsou svým obsahem v rozporu se zákony ČR, budou organizátorem soutěže ze soutěže vyřazeny. Technicky nekvalitní fotografie nebudou do soutěže přijaty.
Návštěvníci webových stránek fotosoutěže budou moci vyjádřit své sympatie k jednotlivým fotografiím pomocí hlasování (od 1.10. do 31.10.2012). Z každé IP adresy bude možné hlasovat pouze jedenkrát. O vítězi rozhoduje nejvyšší počet získaných hlasů. Hodnocení fotografií probíhá naprosto anonymně, autor fotografie se u vložených snímků nezobrazuje. Hodnocení fotografií provádí výhradně návštěvníci webových stránek.
Do soutěže mohou být zařazeny pouze fotografie pořízené v Jihomoravském kraji.

Registrační formulář najdete na stránkách www.jizni-morava.cz.