Morava Park Fest: Poslední týden předprodeje vstupenek za zvýhodněnou cenu

„I letošní ročník nabídne velkolepý program pro všechny věkové skupiny a informace z předprodeje naznačují, že jsme opět zacílili správným směrem. Návštěvníci se mohou těšit na kapely Atmo music, Čechomor, Buty, následně trochu netradičně punkovou kultovní formaci Visací Zámek, jenž kontrastně vystřídá Monkey Business a celý den zakončí svým vystoupením Xindl X. Festivalem bude provázet moderátor, herec a bavič Jakub Kohák,“ prozradil dramaturg akce Tomáš Mokrý. 
 
Kdo se chystá na festival a ještě nemá vstupenky, neměl by váhat. Do 31. března si je může stále pořídit za zvýhodněnou cenu 449 korun. Poté až do poloviny června zaplatí o padesát korun více. Slevu mají držitelé karet ZTP/P a děti od 3 do 15 let. Kapacita areálu je omezená, pořadatelé chtějí letos přilákat okolo tří tisíc návštěvníků.

„Vstupenky jsou k dispozici v Informační kanceláři Blanka na Rožmitálově ulici v Blansku, v restauraci Pizzazz v areálu blanenského Kauflandu a v Městském informačním středisku na Masarykově náměstí v Boskovicích. Lístky je možné zakoupit rovněž on-line v sítích Ticket Art. Kromě hlavního hudebního programu i letos připravujeme doprovodné akce. Chybět samozřejmě nebudou ani food zóny, které budou nabízet co nejpestřejší občerstvení" doplnil Mokrý.

Více informací k festivalu najdou zájemci na www.moravaparkfest.cz nebo na Facebooku www.facebook.com/moravaparkfest, kde je i videopozvánka přímo od Jakuba Koháka.
 
 
Program Morava Park Festu
 
12.00 Otevření areálu
12.30 POHLEDY 
14.00 ATMO MUSIC
15.30 ČECHOMOR
17.00 BUTY
18.45 VISACÍ ZÁMEK
20.30 MONKEY BUSINESS
22.15 XINDL X
23.59 Ukončení festivalu
 
Moderátorem festivalu je herec, režisér a bavič JAKUB KOHÁK