Získejte značku regionální produkt pro své výrobky a služby!

Zabýváte se výrobou tradičních potravin či výrobků, vaše produkty mají v regionu historii, každý si je spojí s Moravským krasem? Nabízíte kvalitní služby v cestovním ruchu? Právě pro vás je určena značka MORAVSKÝ KRAS regionální produkt!

O certifikaci mohou požádat výrobci a zpracovatelé tradičních lokálních výrobků a produktů, poskytovatelé ubytovacích a stravovacích služeb a organizátoři zážitkových aktivit. Důležité je splnit certifikační kritéria a ukázat jedinečnost svých výrobků a služeb i ve vztahu k sounáležitosti s regionem. 
 
Žádosti přijímá MAS Moravský kras do 15.03.2016. Podrobné informace o značce najdete na webu www.regionalni-znacky.cz/moravsky-kras či www.mas-moravsky-kras.cz či kontaktuje koordinátorku značky MORAVSKÝ KRAS regionální produkt® na e-mailu: pokorna.masmk@centrum.cz.
 
Značení je určeno jak návštěvníkům našeho regionu, kterým ho umožňuje objevovat a užívat si jeho atmosféru novým netradičním způsobem, tak i místním obyvatelům, kteří mohou nákupem značených výrobků podporovat „své“ místní výrobce.

MAS Moravský kras