Veletrhy cestovního ruchu v Brně

Region Moravský kras a okolí se bude prezentovat na Regiontouru v rámci expozice Jihomoravského kraje v pavilonu P jako jeden z jihomoravských regionů. U pultu se po celou dobu veletrhu budou střídat pracovníci informačních center Blanenska i Boskovicka a nabídnou vám aktuální informace o nabídce regionu pro turistickou sezonu 2015.

Hlavním tahákem Blanenska pro letošní sezonu bude nový turistický průvodce regionem s názvem Brána Moravského krasu otevřena. Seznámí vás nejen s památkami a přírodními zajímavostmi, ale také s regionálními produkty, významnými  pravidelně pořádanými kulturními akcemi a nabídne seznam ubytování.
Materiál vhodně doplňuje mapa Ochutnejte Blanensko, kterou vydalo Město Blansko již v minulém roce. I ta bude na veletrhu k dispozici, společně s kalendáříky, které byly vydané v rámci téhož projektu.
Svoje materiály zde budou samozřejmě prezentovat i jednotlivá města a obce regionu, namátkou jmenujme např. Blansko, Adamov, Rájec-Jestřebí, Rudici, Jedovnice, Černá Hora nebo Křtiny. 

Jeskyně Moravského krasu mají svou vlastní prezentaci již tradičně v rámci expozice Správy jeskyní České republiky.

Veletrh Regiontour není jediným, na kterém se můžete s prezentací Blanenska setkat.  S účastí počítáme i na veletrzích Slovakiatour 2015 (29.1.-1.2.2015 v Bratislavě) a Holiday World 2015 (19.-.21.2.2015 v Praze).

Veletrh Regiontour se koná 15.-18.1.2015 na brněnském výstavišti. Čtvrtek je určen pro odborníky v cestovním ruchu, pátek - neděle jsou pak určeny široké veřejnosti.

red