Soutěž "Znáte jižní Moravu?"

Pravidla soutěže "Znáte jižní Moravu?" na turistickém webu Jihomoravského kraje

Soutěž probíhá v měsících červenec a srpen (od 1.7. do 31.8.2013) na turistických webových stránkách Jihomoravského kraje www.jizni-morava.cz.

Soutěž se skládá z 6 vědomostních otázek s možnostmi odpovědí (a, b, c) a jedné tipovací otázky.

Na konci soutěže budou vybráni 4 soutěžící, kteří správně odpoví na všech 6 vědomostních otázek, nejblíže se přiblíží k odpovědi tipovací otázky a zodpoví krátký dotazník týkající se spokojenosti s portálem www.jizni-morava.cz.

Soutěžní otázky naleznete zde.

Ocenění:
1. místo – Relaxační pobyt v Lázních Hodonín pro 2 osoby
2. místo – Volná degustace pro 2 osoby do Salonu vín ve Valticích
3. místo – Originální desková hra "Kocábky na Baťáku"
4. místo – dárkový balíček od Jihomoravského kraje

Podmínky:
Účastník soutěže odpoví na soutěžní otázky a vyplní dotazník, poté bude vyzván k uvedení jména, příjmení a e-mailu. Účastníci soutěže musí být starší 18 let.
Soutěžící uděluje vyhlašovateli vědomostní soutěže na turistickém webu Jihomoravského kraje souhlas se zpracováním zaslaných osobních údajů pro účely organizace soutěže, včetně jejich zveřejnění, to vše v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
Organizátor soutěže si vyhrazuje právo změnit podmínky této soutěže. Na výhru v soutěži není právní nárok.
Soutěže se nemohou zúčastnit zaměstnanci zařazení do Krajského úřadu Jihomoravského kraje, členové volených orgánů Jihomoravského kraje a jejich rodinní příslušníci (tj. děti, manžel/manželka, partner/partnerka dle zák. č. 115/2006 Sb., rodiče, sourozenci).