Říjen - měsíc rozhleden

Akci Měsíc věží a rozhleden pořádá českobudějovická organizace Pohádkové království. Měsíc rozhleden trvá od 28.9. do 28.10.2013 a je s ním spojena cestovatelská soutěž, do které se zapojily i věže a rozhledny v našem regionu - rozhledna Podvrší ve Veselici, rekonstruovaná rozhledna Alexandrovka u Adamova, věž kostela sv. Martina v Blansku a radniční věž v Boskovicích.

Každý turista, který si zakoupí pohlednici se 4 rozhlednami a na tuto pohlednici sesbírá otisk pamětního razítka z každé rozhledny, bude zařazen do slosování o horské kolo Galaxy od firmy CykloŠvec a další hodnotné ceny. Orazítkované pohlednice je třeba nejpozději do 31.12.2013 s uvedením vlastní adresy zaslat soutěžní pohlednici na na adresu Turistického a mapového centra v Českých Budějovicích (Turistické a mapové centrum jižní Čechy, nám. Přemysla Otakara II. č.21, 370 01 České Budějovice) nebo jej osobně odevzdat v Informační kanceláři Blanka v Blansku. Pohled mohou účastníci také osobně odevzdat přímo v Budějovicích nebo na veletrhu Holiday World, kde jim bude předán diplom a drobné ceny. Losování o hlavní výhry proběhne na veletrhu Holiday World 2014 v Praze.

Pohlednice lze zakoupit v informačních centrech v Blansku a v Boskovicích, v kostele sv. Martina v Blansku, na rozhledně Veselice-Podvrší a na Městském úřadě v Adamově.
Razítka na pohlednice získáte na následujících místech:
Blansko - kostel sv. Martina
Boskovice - informační centrum
Veselice - rozhledna
Adamov - kostel sv. Barbory

Webové stránky soutěže www.pohadkovekralovstvi.cz.


Přejeme hodně štěstí v soutěži a krásné rozhledy z obou rozhleden i obou věží.