Moravský kras získal prestižní ocenění

Již osmým rokem vzdává toto ocenění hold destinacím a podnikům, které v minulém roce získaly od cestovatelů na TripAdvisoru skvělé recenze. Mezi oceněné Certifikátem výjimečnosti patří atrakce, restaurace a ubytování po celém světě, které zákazníkům trvale poskytují kvalitní zážitky.  Podle Certifikátu výjimečnosti se čím dál více cestovatelů orientuje při výběru trávení jejich volného času. Vědí, že každý držitel získal svůj certifikát za důsledné poskytování kvalitních služeb.

„Pro TripAdvisor je vyhlašování příjemců Certifikátu výjimečnosti za rok 2018, jímž oceňuje destinace a další podniky týkající se cestování, které od cestovatelů dlouhodobě dostávají velkou chválu a uznání, velice radostnou událostí,“ řekla Heather Leisman, viceprezidenta oddělení průmyslového marketingu TripAdvisoru. „Toto ocenění nám umožňuje veřejně vyznamenat podniky, které aktivně komunikují se zákazníky a na základě zpětné vazby pomáhají cestovatelům najít a s jistotou rezervovat dokonalou cestu.“ 

Pro Moravský kras se jedná již o páté nejvyšší ocenění od roku 2014. Na základě pěti udělených ocenění v kontinuální řadě byl Moravský kras TripAdvisorem zařazen do Síně slávy tohoto největšího cestovatelského serveru. 

„Získaných ocenění si velmi vážíme zejména proto, že jsou trvalým potvrzením spokojenosti návštěvníků z celého světa s našimi službami, oceněním práce našich pracovníků a hlavně tou nejlepší reklamou, jakou Moravský kras může mít. Důležité jsou pro nás i kritické poznatky a náměty cestovatelů k dalšímu zlepšování služeb, které čerpáme z jejich recenzí“ řekl vedoucí Správy jeskyní Moravského krasu Jiří Hebelka.

Certifikát výjimečnosti zohledňuje kvalitu, počet a aktuálnost recenzí zveřejněných cestovateli na TripAdvisoru během 12 měsíců. Certifikát mohou získat podniky, jejichž celkové hodnocení s bublinkami na TripAdvisoru dosahuje alespoň čtyř z pěti bublinek, které mají minimální stanovený počet recenzí a jež mají na TripAdvisoru zřízený profil po dobu alespoň 12 měsíců.


Správa jeskyní Moravského krasu