Fotíte Moravský kras? Přihlaste se do soutěže!

Fotografická soutěž s názvem Jeskynní pohár doplní přehlídku novinek a zajímavovstí v cestovním ruchu, která celkem sestává ze čtyř soutěží pro školy, veřejnost i profesionály v cestovním ruchu. Soutěž již druhým rokem pořádá Střední škola cestovního ruchu a gastronomie, s.r.o. Blansko.

Do fotografické soutěže s názvem Jeskynní pohár 2019 se mohou přihlásit všichni obyvatelé našeho regionu, kteří disponují kvalitními záběry zdejších turisticky atraktivních míst, příp. akcí, které se v našem okolí konají.

Každý účastník musí zaslat do 10. března 2019 vyplněnou přihlášku (viz odkaz níže) a soutěžní fotografii na e-mailovou adresu ctyrlistekBK@seznam.cz. Zároveň zašle 1 ks výtisku fotografie ve formátu A3 na adresu pořadatele.

Slavnostní vyhlášení vítězů soutěže se bude konat 19. března 2019, kde budou oceněni autoři tří nejúspěšnějších fotografií, které vybere komise složená z pořadatele, odborné i laické veřejnosti a zástupců města Blanska, které nad projektem převzalo záštitu. 

Podrobnosti o soutěži a registrační formulář najdete na https://www.cergas-bk.cz/aktivity-skoly/soutezni-festival-blanensky-ctyrlistek.

Martin Jaglář, manažer soutěže

Foto: Markéta Jeřábková, vítězka soutěže Jeskynní pohár 2018