Do krasu už jen s Krasobusem






Krasobus vás zaveze do Skalního Mlýna a nabídne slevový poukaz do míst a služeb v Moravském krasu.

Od června až do konce září posiluje linka Krasobus č. 226 své spoje na trase Blansko – Skalní Mlýn a zpět. U řidiče autobusu si můžete zakoupit zpáteční Krasobus jízdenku za 30 Kč, v rámci které získáte nárok na slevy u celkem osmi partnerů. Jízdenka je platná 24 hodin od nákupu, platnost slevových kuponů je neomezená.

Součástí této jízdenky je seznam subjektů poskytujících slevy na služby a aktivity v Moravském krasu, který je směnitelný za Poukaz na slevy s kupony.

Jak získate Poukaz na slevy?
1. U řidiče autobusu linky 226 poptávejte Krasobus jízdenku za 30 Kč, zlevněná pak stojí 15 Kč.
2. V rámci Krasobus jízdenky dostanete také tzv. výčet slev, ten předložíte u jednoho ze zapojených míst, které jsou na jízdence uvedeny. Oproti němu Vám bude vydán Poukaz na slevy s kupony.
3. Ty pak uplatníte v jednotlivých místech.
4. Výčet slev z jízdenky můžete směnit za Poukaz na slevy také v Informační kanceláři Blanka v Blansku a v Kontaktním centru na blanenském autobusovém nádraží.

Linka 226 Krasobus je součástí sítě IDS JMK a platí na ní tarify IDS. Děti do 6 let jezdí zdarma, nárok na zlevněnou jízdenku za 15 Kč mají děti a mládež od 6 do 18 let, studenti s žákovským průkazem nebo ISIC kartou a cestující nad 65 let.

Seznam míst, kde lze vyměnit výčet slev z jízdenky Krasobus za poukaz na slevy:
Zámek Blansko
Aquapark Blansko
kostel sv. Martina
Vinotéka a sýrárna U Brázdů
Dům přírody Moravského krasu
Kateřinská jeskyně
Doprava v Moravském krasu
Hotel Olberg
Informační kancelář Blanka v Blansku
Kontaktní centrum na autobusovém nádraží v Blansku

Jízdní řád Krasobus linky č. 226 najdete zde.