Blansko hostí pátý největší půlmaraton v České republice

Blanenský půlmaraton vyprodal svoji původní kapacitu 900 startovních čísel více jak měsíc před akcí, a i po následném navýšení kapacity o 100 startovních čísel byla registrace předčasně uzavřena. Na běh v Moravském krasu se přihlásilo 1000 běžců z celé České republiky i zahraničí. Půlmaraton Moravským krasem se stal druhým největším půlmaratonem na Moravě a pátý v České republice. Přijďte i Vy podpořit tuto sportovně-společenskou akci svojí účastí.

Pro širokou veřejnost je připraven doprovodný program, který bude probíhat na náměstí Republiky a na Wanklově náměstí. K dispozici bude dětský koutek se skákacím hradem, trampolínou, všehodílnou, půjčovnou koloběžek a SEGWAY, trenažérem F1. Děti se mohou zúčastnit soutěží rádia Petrov. Pro širokou veřejnost je připraven průjezd velorexů, prezentace několika značek osobních vozů. Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení sokolů TJ Sokol Blansko a župy Krále Jiřího, koncert a autogramiádu třinecké skupiny CHARLIE STRAIGHT a koncert rockové kapely Třetí zuby.

Během dne se účastníkům této akce představí partneři půlmaratonu. Návštěvnici budou moci zakoupit sportovní oblečení značky Newline a sportovní výživu Inkspor. Firma Mizuno poskytne poradenství při výběru správné sportovní obuvi.

Akce bude slavnostně zahájena v 12.30h vedením města Blanska. Po celou dobu akce je připraveno bohaté občerstvení, kde si vybere opravdu každý. Vstup na akci je zdarma! Více informací o programu a aktuálních informacích sledujte na www.sportujsnami.cz

Za pořadatele
Sportuj s námi, o.s.