Turistický pochod Klepačovská bledule

KOHA je zkratka pro název Klepačovská Občanská HyperaktivitA. Již v minulém roce uspořádala první ročník pochodu Klepačovská bledule, který jak již název napovídá, měl být pro partu kamarádů a známých náhradou za zrušený tradiční blanenský pochod Za sněženkou do Krasu. K velkému překvapení pořadatelů se místo pár známých dostavilo na start 75 účastníků.
Druhý ročník se bude konat v sobotu 30.3.2013 na Klepačově se startem v restauraci Na Kopci.

Trasy pochodu
7km - Klepačov-Polom-U křivé borovice a zpět (vhodné např.i pro matky s kočárky)
10km - Klepačov-Klamovka-Čertův hrádek-Nový Hrad-Olomučany-Klepačov
17km - Klepačov-Klamovka-Čertův Hrádek-Nový Hrad-Máchův pomník-U křivé borovice-Polom-Klepačov
25km - Klepačov-Klamovka-Čertův hrádek-Nový Hrad-Máchův pomník-Srnčí studánka-Josefovské údolí-Švýcárna-Býčí skála-Klostermannova studánka-Rudice-Klepačov

Podrobné mapy jednotlivých tras jou umístěny na webových stránkách www.klepacovublanska.cz v sekci události/sportovní události. Zde je také možné stáhnout si mapy trasy do vlastní GPS.

Startuje se na Klepačově v restauraci Na kopci. Tento den bude restaurace nekuřácká a bude otevřena již od ranní prezentace.
Start pro trasy 17 a 25 km je od 7:30 do 10:00 h, pro trasy 7 a 10 km od 10:00 do 12:00 h.

Cíl je od 14:00-20:00 v klepačovské restauraci Na Kopci, kde na základě orazítkované mapy obdrží každý účastník diplom.

Z důvodu zajištění dostatečného množství občerstvení Vás prosíme o předběžné potvrzení účasti na e-mail klepacovskabledule@seznam.cz.


Startovné je 30Kč/osoba, děti do 15-ti let zdarma. Po registraci obdrží každý účastník pochodu mapu s popisem trasy a vyznačením kontrolních míst.