Tento čtvrtek končí předprodej vstupenek na MORAVA PARK FEST

Hity kapely Olympic zná asi každý, lidé si je připomínají u táboráku i při zábavách, kde je hrají revivalové skupiny. Kdo si chce v Blansku konečně poslechnout originál, bude mít šanci v sobotu 2. července 2016 na Morava park festu. V zámeckém parku zahrají kromě Olympicu i Mňága a Žďorp, Mandrage, Slza, Dara Rolins a  Marek Ztracený.
 
Pořadatelé Morava park festu cílí na tři tisícovky návštěvníků, tedy nastavenou kapacitu areálu zámeckého parku. Vstupenky je možné si v předprodeji zakoupit již jen do čtvrtka 23.6. a to za 490 Kč. Vstupenky bude možné zakoupit i na místě v den akce již od 11 hod. a to za 590 Kč. Děti do 12 let v doprovodu rodičů mají vstup zdarma.
 
Program:
12.00 hod. otevření areálu
13.00 hod. RESERVOAR DOGZ
14.30 hod. MANDRAGE
16.00 hod. MAREK ZTRACENÝ
17.30 hod. OLYMPIC
19.00 hod. MŇÁGA A ŽĎORP
20.30 hod. SLZA
21.30 hod. THE FASHION LOVE NIGHT – Zuzany Machorkové
22.00 hod. DARA ROLINS
23.00 hod. ukončení festivalu
 
Festivalem bude provázet moderátor PAVEL CEJNAR
 
Morava park fest rozezní centrum Blanska, organizátoři myslí i na ty, kteří nepotřebují cítit decibely v celém těle. „Máme relax zónu u zámeckého rybníčku, kde bude slyšet hudba, ale ne už tak intenzivně a hlavně tam bude další doprovodný program festivalu,“ nastiňuje Mokrý. Těšit se návštěvníci mohou na food a drink zóny, které mají nabízet co nejpestřejší občerstvení. V sobotu 2. července se ukáže, jestli Blansko a jeho obyvatelé akci přijme za svou.