Pozvánka na veletrh Holiday World

 
Veletrh cestovního ruchu Holiday World je nejvýznamnější akci svého druhu nejen v České republice, ale i v regionu střední Evropy. V roce 2016 se bude konat 25. ročník, který proběhne ve dnech 18.- 21. února 2016 v areálu holešovického Výstaviště v Praze společně s 10. ročníkem gastronomického veletrhu Top Gastro a Hotel. Oba veletrhy pořádá Incheba Expo Praha.
 
Význam veletrhu Holiday World 2016 pro domácí dění v branži podtrhují udělené záštity od paní Karla Šlechtové za Ministerstvo pro místní rozvoj, paní Moniky Palatkové za CzechTourism a pana Michala Haška za Asociaci krajů ČR.

Region Moravský kras a okolí se již tradičně představí společně s dalšími jihomoravskými regiony v rámci expozice Jihomoravského kraje. K návštěvě veletrhu doporučujeme sobotu 20. února, která bude věnována právě Jižní Moravě. Čekají vás ochutnávky vín a místních specialit, vystoupení folklorního souboru Strážničan včetně tanečníků, ochutávky piva, soutěže o vstupenky do Salonu vín ve Valticích, masáže od profesionálů z Lázní Lednice a Hodonín nebo také originální show zábavního a vědeckého parku VIDA! 

Budeme se těšit na vaši návštěvu!