Nová fotografická soutěž Jeskynní pohár

V rámci připravovaného soutěžního festivalu Blanenský čtyřlístek je vedle barmanské soutěže pro střední školy, prezentační soutěže pro školy základní a odborné soutěže pro subjekty cestovního ruchu v regionu připravena také fotografická soutěž pro širokou veřejnost s názvem Jeskynní pohár 2018.
 
Přihlásit se tedy mohou všichni obyvatelé našeho regionu, kteří disponují kvalitními záběry zdejších turisticky atraktivních míst, příp. akcí, které se v našem okolí konají (jeskyně, kulturní a technické památky, přírodní zajímavosti, zajímavosti z ubytovacích a stravovacích zařízení, momentky ze společenských a sportovních akcí apod.).

Stačí splnit základní kritéria (technická kvalita fotografie, pořízené v regionu Moravský kras a okolí + dodání 1 ks výtisku fotografie ve formátu A3) a můžete se stát účastníkem akce Jeskynní pohár 2018. 20. března pak budou slavnostně vyhlášeni a oceněni autoři tří nejúspěšnějších fotografií, které vybere komise složená z pořadatele, odborné i laické veřejnosti a města Blanska, které nad projektem převzalo záštitu. Pro 1. ročník soutěže bylo zvoleno téma „Krajina, která inspiruje“.
 
Zveme všechny, kteří rádi zachycují kouzlo okamžiku prostřednictvím svého fotoaparátu nebo telefonu, k účasti a těšíme se na krásné záběry našeho regionu. Věříme, že zveřejnění výběru ze zaslaných fotografií opět potvrdí, v jak zajímavé oblasti žijeme, a že stojí za to Moravský kras a okolí navštívit. Podrobnosti o soutěži najdete na našich webových stránkách - http://www.gastronomicka-skola.cz/aktivity-skoly/soutezni-festival-blanensky-ctyrlistek
 
Za hlavního pořadatele – Střední školu cestovního ruchu a gastronomie, s.r.o. Blansko
Martin Jaglář, manažer soutěže