Hlasujte pro své oblíbené informační centrum!

Anketa je určena široké laické i odborné veřejnosti. Hlasovat bude možné z jedné IP adresy pouze pro jedno TIC v kraji, a to do 31. srpna 2017. Letošní ročník ankety prezentuje hlasující veřejnosti celkem 422 certifikovaných turistických informačních center. Každé informační centrum se zde prezentuje formou vlastní informační karty, kde jsou zaznamenány jeho služby, fotografie i propagační materiály, které je možné ze stránek přímo stáhnout.

Z okresu Blansko se ankety účastní 11 informačních center, z toho pět informačních center přímo z Blanenska, a to včetně informační kanceláře Blanka v Blansku, která je v současnosti na třetím místě pořadí v Jihomoravském kraji. Již 19 let je zde k dispozici nejen pro turisty hledající informace a tipy na výlety po Moravském krasu, ale také pro blanenské občany, kterým zajišťuje především předprodej vstupenek, kopírování a informace o firmách a službách v Blansku.

Soutěže se účastní i dvě nejnovější informační centra v regionu, a to Dům přírody Moravského krasu a informační centrum na Zámku Křtiny. Nechybí ani informační centra na Skalním mlýně, ve Veselici a v Ostrově u Macochy.

Pokud jste se službami informační kanceláře Blanka nebo jiného informačního centra v regionu spokojeni, podpořte je svým hlasem na webových stránkách http://www.kampocesku.cz/informacni-centrum-roku/352/kraj/jihomoravsky



Informační kancelář Blanska v Blansku




Dům přírody Moravského krasu